nieuws

Schrijf u in voor een dag boordevol gastvrijheid!

zorg met sterren

Volgend jaar succes boeken tijdens Gastvrijheidszorg met Sterren? Misschien als winnaar op het podium staan? Eén van manieren om dat te bereiken, is leren van de ervaringen van andere zorginstellingen. Dat kan binnenkort.

Schrijf u in voor een dag boordevol gastvrijheid!

Zorgprofessionals kunnen zich nu inschrijven voor een inspirerende dag over gastvrijheid. Gastvrijheidszorg in de Praktijk is een lezingenprogramma, waarin zorginstellingen op herkenbare en laagdrempelige wijze leren van elkaar over hoe je gastvrije zorg effectief en duurzaam kunt inbrengen in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Gastvrijheid in de Praktijk vindt plaats op dinsdag 14 oktober in ReeHorst in Ede. Inschrijven is nu mogelijk!

Verbeteren

De dag is onderverdeeld in vier workshoprondes. Per ronde kunnen deelnemers een keuze maken uit vijftien sessies en gedurende de dag in totaal vier workshops volgen. Deze gerichte workshops gaan specifiek op de verbeterpunten in. Er komen concrete praktijkcases aan bod, waarbij het leereffect groot is. Van de praktijk voor de praktijk. Belangrijke zorginstellingen en vooraanstaande leveranciers geven deelnemers verdieping.

Ambiance

Zo verzorgen Gerry Hoff en Saskia Schnoing van Leveste Care een lezing over burgerkracht als de toekomst van een woonwijkcentrum. Zij zullen vertellen over hun ervaringen met onder meer gastvrije houding, eten & drinken en ambiance.

Kijk hier voor meer informatie over de andere workshops.

 

Gastvrijheidszorg met Sterren wordt mede mogelijk gemaakt door:partners-600

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels