nieuws

Gastvrijheidszorg in de Praktijk bijna uit zicht

zorg met sterren

De mens staat centraal en voorop, gastvrijheid staat hoog in het vaandel én is vaak ook een speerpunt, zo niet geborgd. Lijkt dit een beetje op uw zorginstelling? Dan komt u binnenkort vast ook naar Ede.

Gastvrijheidszorg in de Praktijk bijna uit zicht

Want de Reehorst in Ede is 20 oktober dé plek waar iedereen die ook maar iets te maken heeft met gastvrijheid in de zorg aanwezig zou moeten zijn. Waarom? Ten eerste vanwege de inspirerende kenynote speakers, zoals Patrick van Hees, de Geluksprofessor, die komt praten over de waarde en het effect van gelukkig personeel. Of wat dacht u van gastvrijheid als in een sprookje? Dan moet u zeker luisteren naar Coen Schelfhorst, die komt vertellen hoe de zorg iets kan leren van de Efteling.

Workshops

Ten tweede mag u eigenlijk de workshoprondes niet missen, tenminste als u wilt horen hoe u het meest gastvrije ziekenhuis van Nederland kunt worden (Westfriesgasthuis), hoe u het meest mensgerichte ziekenhuis kunt worden (Bernhoven) of hoe je gastvrijheid binnen de organisatie naar een hoger niveau kunt tillen (Cordaan)

Aarzel niet te lang, want de inschrijving is bijna gesloten.

Ga hier direct naar het inschrijfformulier en kijk hier voor meer informatie over de workshopdag.

Gastvrijheidszorg in de Praktijk vindt plaats op 20 oktober in de Reehorst in Ede en wordt georganiseerd door LOC, Koksgilde en Vakmedianet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels