nieuws

Gastvrijheidszorg met Sterren viert feest

zorg met sterren

Het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. Alle reden voor een speciaal programma.

Gastvrijheidszorg met Sterren viert feest

Tijdens het feestelijk jubileum van het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg, op donderdag 11 juni 2015 in het Beatrix Theater in Utrecht, worden de Gastvrijheidszorg Awards uitgereikt. Dit jaar zijn er prijzen te winnen in drie categoriën: Ziekenhuizen, Verpleging & Verzorging en GGZ.

De genomineerde instellingen zijn inmiddels bekend. Klik hier om ze te bekijken.

Disney

Wat kunnen we dit jaar verwachten van het grootste evenement over gastvrijheid in de zorg? De keynote speaker is dit jaar Fred Lee, auteur van ‘Als Disney de baas was in uw ziekenhuis’. En wie zich bezighoudt met eten & drinken zal verheugd zijn met de aanwezigheid van topkok Ron Blaauw, die de nieuwste trends presenteert.

Show

In een spetterende show worden ‘s middags de winnaars van de Gastvrijheidszorg Awards bekendgemaakt, alsook de winnaar van de aanmoedigingsprijs voor revalidatieoorden.
Natuurlijk krijgt iedereen de Sterrengids 2015 mee naar huis, maar niet voordat deze is uitgereikt aan staatssecretaris Martijn van Rijn van VWS.

Bekijk hier het volledige programma van het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2015.

Aanmelden voor het congres kan hier.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels