nieuws

Gastvrijheidszorg Award voor Akkerman

zorg met sterren

Akkerman van GGNet in Terborg mag zich een jaar lang de meest gastvrije GGZ-instelling van Nederland noemen. De GGZ-instelling heeft vier sterren gekregen.

Gastvrijheidszorg Award voor Akkerman

De jury over Akkerman: “Patiënten worden hier behandeld in een omgeving die uitnodigt tot interactie en die de basis legt voor wederzijds respect. De cliënten zijn zeer tevreden: hun beleving is dat het personeel altijd tijd heeft voor een praatje. Akkerman mag zichzelf daarom een jaar lang de nummer 1 van Nederland noemen.”

Top 5

De volledige top 5 in de categorie GGZ-instellingen:

1 Akkerman (GGNet) in Terborg

2 De Wieken (GGNet) in Groenlo

3 Zon & Schild (GGz Centraal) in Amersfoort

4 Dimence locatie Grasdorpstraat in Zwolle

5 Dimence locatie Eerdelaan in Zwolle

Waarderingssysteem

Dit jaar deden 170 zorgaanbieders mee aan Gastvrijheidszorg met Sterren. De deelnemers zijn beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score hebben ze sterren toebedeeld gekregen.

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren zijn LOC Zeggenschap in zorg, Koksgilde en B+B Vakmedianet, uitgever van onder meer de zorgbladen Boardroom ZORG, Food Hospitality, Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen (www.zorginstellingen.nl). Het project is mede mogelijk gemaakt met steun van Unilever Food Solutions, Bidvest DeliXl, FrieslandCampina Foodservice, Hero, Iseco Benelux, OMC aromatherapy systems, temp-rite International en Zwanenberg Food Group.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels