nieuws

Sterrengids 2015 uitgereikt

zorg met sterren

Juryvoorzitter Jenneke van Veen van Gastvrijheidszorg met Sterren is de gelukkige die de eerste Sterrengids Gastvrijheidszorg in ontvangst heeft mogen nemen. Ze kreeg het ruim 200 pagina’s tellende magazine uit handen van projectmanager Jeannet Bakker-Merk van het grootste gastvrijheidsproject voor de zorg.

Sterrengids 2015 uitgereikt

Resultaten

In de sterrengids zijn de resultaten te vinden van de audits die dit jaar zijn gehouden bij 170 zorglocaties. Hiervan hebben 150 ziekenhuizen, locaties in de verpleging & verzorging en GGZ-instellingen ervoor gekozen via het magazine uit te dragen hoe gastvrij ze zijn. Alle gegevens uit de gids worden ook gepubliceerd op www.zorgmetsterren.nl. De gids is op deze website eveneens te bestellen.

Bestellen

De Sterrengids Gastvrijheidszorg 2015 kan aangeschaft worden voor € 39,50 (inclusief btw en exclusief verzendkosten). Leden van LOC Zeggenschap in zorg, abonnees van Boardroom ZORG, Food Hospitality, Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen en leden van het Koksgilde die werkzaam zijn in de zorg betalen €19,75.
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels