nieuws

Nog even korting op dé workshopdag over gastvrije zorg

zorg met sterren

Gastvrijheid in de zorg is altijd in beweging. Daarom gaat Gastvrijheidszorg met Sterren ook het hele jaar door. Wie dit najaar voordelig naar de workshopdag Gastvrijheidszorg in de Praktijk wil, moet wel snel handelen.

Nog even korting op dé workshopdag over gastvrije zorg

Want wie zich voor 1 september inschrijft, kan gebruikmaken van de zomerkortingsprijs van 99 euro. Daarna geldt de reguliere prijs van 125 euro. Gastvrijheidszorg in de Praktijk vindt plaats op 20 oktober in de Reehorst in Ede.

Klik hier om je in te schrijven

Leren van elkaar

Deelnemers krijgen een programma voorgeschoteld met tal van laagdrempelige en herkenbare workshops en lezingen over gastvrije zorg. Tijdens deze dag leren zorgprofessionals van elkaar over gastvrije zorg en hoe je dit op een effectieve en duurzame manier in kan brengen in de dagelijkse praktijk.

Workshops en sprekers

Behalve drie inspirerende plenaire presentaties zijn er drie workshoprondes, specifiek toegespitst op de categorieën Ziekenhuizen, GGZ en Verpleging & Verzorging. Bekijk hier het programma en lees hier wie de sprekers zijn tijdens de workshopdag.

Bekijk ook 25 foto’s van dé dag voor gastvrijheid in de zorg

Bekijk hier de video van het congres
Gastvrijheidszorg met Sterren wordt mede mogelijk gemaakt door:

GMS logobalk 2015

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels