nieuws

Het gastvrijheidsgeheim voor ziekenhuizen binnenkort onthuld

zorg met sterren

Het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland zijn, dat is toch wat ieder ziekenhuis wil bereiken? Hoe je dat voor elkaar krijgt, is binnenkort geen geheim meer.

Het gastvrijheidsgeheim voor ziekenhuizen binnenkort onthuld

Tijdens de workshopdag Gastvrijheidszorg in de Praktijk komt Jan-Willem Nugteren, manager gastvrijheid bij Ziekenhuis Bernhoven, praten over de reis van gastvrijheid naar mensgerichtheid. Zijn opdracht: een programma ontwikkelen waarmee Bernhoven volgend jaar het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland in 2016 wordt.

Workshops

Gastvrijheidszorg in de Praktijk vindt plaats op 20 oktober in de Reehorst in Ede. Gedurende de dag zijn er drie workshoprondes. Per ronde kunnen deelnemers een keuze maken uit diverse sessies, toegespitst op ziekenhuizen, GGZ of verpleging en verzorging.

Niet alleen Bernhoven geeft zijn geheimen prijs tijdens de sessies voor ziekenhuizen. Ook het Westfriesgasthuis (winnaar Gastvrijheidszorg Award 2015) en het St. Elisabeth Ziekenhuis (runner-up in 2015) verzorgen workshops.

Leerzaam

Collega’s informeren en inspireren; dat is het recept van Gastvrijheidszorg in de Praktijk, dat wordt georganiseerd door LOC, Koksgilde en Vakmedianet. Met bovendien inspirerende key-note sprekers belooft het een zeer leerzaam evenement te worden .

Klik hier om je in te schrijven

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels