nieuws

Meest gastvrije GGZ-instelling doet boekje open

zorg met sterren

Gastvrijheid is in de geestelijke gezondheidszorg vaak een grotere uitdaging dan in andere zorginstellingen. GGNet loopt hierin voorop en laat binnenkort zien hoe zij gastvrijheid vormgeven en borgen.

Meest gastvrije GGZ-instelling doet boekje open

Voor GGNet had Gastvrijheidszorg met Sterren 2015 niet veel beter kunnen verlopen. In de categorie GGZ ging kliniek Akkerman in Terborg met de hoofdprijs aan de haal, terwijl locatie De Wieken in Groenlo de tweede prijs in de wacht sleepte. Tijdens de workshopdag Gastvrijheidszorg in de Praktijk wordt duidelijk hoe ze tot dit succes zijn gekomen én hoe ze het vasthouden.

De weg naar succes

De workshop van GGNet, genaamd Succes Verzekerd, begint met een terugblik op de weg naar het succes. Ook de balans tussen gastvrijheid in veiligheid in de geestelijke gezondheidszorg is een belangrijk thema tijdens deze workshop, die wordt verzorgd door Annelies van Eerden unitmanager van onder andere De Wieken en Akkerman, Johanna Oosterbaan, beleidsadviseur en Reint Scholten, manager van Services en klantlogistiek. Zij zullen deelnemers vragen mee te denken over oplossingen voor lastige situaties in de GGZ en laten zien hoe ze deze zelf in de praktijk hebben opgelost.

Gastvrijheidszorg in de Praktijk vindt plaats op 20 oktober in de Reehorst in Ede en wordt georganiseerd door LOC, Koksgilde en Vakmedianet. Naast de workshops kunnen deelnemers luisteren naar inspirerende keynote-sprekers.

Klik hier om je in te schrijven

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels