nieuws

ActiZ-directeur Van Soest ontvangt eerste Sterrengids

zorg met sterren

ActiZ-directeur Wouter van Soest heeft op 16 november het eerste exemplaar van de Sterrengids Gastvrijheidszorg 2017 in ontvangst genomen.

ActiZ-directeur Van Soest ontvangt eerste Sterrengids
Wouter van Soest, in gesprek met dagvoorzitter Jacobine Geel, heeft het eerste exemplaar van de Sterrengids uitgereikt gekregen door Frederique Zeemans (links).

Van Soest ontving het eerste exemplaar uit handen van Frederique Zeemans, uitgever van het cluster Zorg van Vakmedianet, een van de initiatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren. Dit vond plaats tijdens de Dag van de Gastvrijheid in het Beatrix Theater in Utrecht.

Inhoud van de Sterrengids

De Sterrengids bevat de resultaten van alle audits die dit jaar zijn uitgevoerd voor Gastvrijheidszorg met Sterren, over de categorieën Ziekenhuizen, Verpleging & Verzorging en GGZ.

Verder onder meer in de Sterrengids:
• Een interview met Cretien van Campen over het rapport ‘Gelukkig in een verpleeghuis?’ van het Sociaal Cultureel Planbureau
• Juryrapport
• Columns van de winnaars van de Gastvrijheidszorg 2016
• Deelnemers aan het woord over Gastvrijheidszorg met Sterren
• Nationaal Onderzoek Gastvrijheidszorg
Best practices

Bestellen van de Sterrengids

Alle deelnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren ontvangen de Sterrengids. Overige geïnteresseerden kunnen de Sterrengids hier bestellen.

Lees alles over de uitreiking, de winnaars en reacties in het Dossier Gastvrijheidszorg Awards

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels