nieuws

IntraZorgplus fuseert met Zeisterwoude

Geen categorie

IntraZorgplus, de protestants-christelijke zorgaanbieder voor ouderen in Veenendaal, Amerongen en omgeving, gaat fuseren met Zeisterwoude uit Zeist. Per 31 december 2008 gaan zij samen verder onder de naam Charim.

IntraZorgplus fuseert met Zeisterwoude

Charim (uitspraak: Garíem) is het Hebreeuwse woord voor ”toegewijd”. Elke locatie behoudt zijn eigen naam en sfeer. De huidige raden van bestuur, Jan van der Wal (IntraZorgPlus) en Arie Vorstelman (Zeisterwoude), zullen samen de nieuwe raad van bestuur vormen. Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl worden nog ontwikkeld.

IntraZorgplus ontstond in november 2005 na een fusie tussen de woon-zorgcentra ”t Boveneind en De Engelenburgh uit Veenendaal, verpleeghuis De Meent uit Veenendaal en woon-zorgcentrum Elim uit Amerongen. Dit jaar nam IntraZorgplus ook de zorg in woon-zorgcentrum De Tollekamp over (tijdelijk gehuisvest in Wageningen). Bij de organisatie werken ruim 1150 mensen.

Zeisterwoude, eveneens een fusieorganisatie, ontstond in 2002. In deze stichting zijn opgegaan de woon-zorgcentra Mirtehof, Amandelhof, De Looborch en Spathodea uit Zeist en Groenewoude uit Woudenberg. Ook enkele appartementencomplexen maken deel uit van deze organisatie. Bij Zeisterwoude zijn 600 mensen werkzaam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels