nieuws

Zorgcentrum Prins Hendrik onder toezicht

Geen categorie

Een afdeling van zorgcentrum Prins Hendrik in Egmond aan Zee staat sinds eind september onder verscherpt toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) nadat zich drie incidenten met patiënten hebben voorgedaan.

Zorgcentrum Prins Hendrik onder toezicht

De ongelukken hebben geen dodelijke afloop gehad, maar vaststaat dat in één geval een patiënt bijna is gestikt, aldus het Noordhollands dagblad. De gebeurtenissen deden zich voor op de psychogeriatrische afdeling Karveel. Hier zitten maximaal dertig dementerende ouderen. De unit is vorig jaar mei van start gegaan. In februari van dit jaar kwam bij de inspectie een melding binnen over een ernstig incident. Hierop is een oriënterend onderzoek ingesteld

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels