nieuws

Zorg voor Beter sluit tour af

Geen categorie

Op 27 november sluit Zorg voor Beter on Tour het jaar 2008 af met de Regionale Zorg voor Beter Dag Groningen/Friesland in de Martiniplaza in Groningen. In totaal hebben dit jaar ruim tweeduizend zorgprofessionals deelgenomen.

Zorg voor Beter sluit tour af

Ruim vierhonderd zorgprofessionals komen naar Groningen. Ze doen mee aan praktische workshops, ronde tafelgesprekken, discussies en interviews. Kennisuitwisseling en inspiratie staan tijdens deze bijeenkomst centraal. Ook in 2009 gaat Zorg voor Beter door met een breed aanbod voor ondersteuning in de vorm van bijeenkomsten en kwaliteitsprogramma”s.
Zorg voor Beter is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, in samenspraak met de brancheorganisaties, beroepsverenigingen en cliëntenorganisaties. Doel is een kwalitatief betere, efficiënte en duurzame zorg met tevreden cliënten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels