nieuws

KempenCuisine opent nieuw eetpunt

Geen categorie

KempenCuisine, KBO-Waalre en Stichting het Klooster hebben een nieuw eetpunt geopend in Waalre. Eetpunt ‘t Klooster voorziet in de behoefte aan een plek waar mensen uit de omgeving gezamenlijk kunnen genieten van een warme maaltijd.

KempenCuisine opent nieuw eetpunt

KempenCuisine is onderdeel van de Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen en voorziet eetpunt `t Klooster van de maaltijden.
Als mensen liever niet thuis eten, kunnen zij gebruik maken van de eetpunten. In het nieuwe eetpunt ”t Klooster kunnen inwoners van Waalre elke tweede dinsdag van de maand om 12.00 uur gebruik maken van warme maaltijden. Er kan gekozen worden uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Ook dieetvoeding is voor de koks van KempenCuisine geen enkel probleem. Desgewenst kan men gebruikmaken van de deskundigheid van een diëtist. Vooraf dient de maaltijd bij het eetpunt besteld te worden. Het grote voordeel van het eetpunt is dat mensen samen met andere van de maaltijden kunnen genieten in een sfeervolle ambiance

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels