nieuws

Patiënten Verwendag Martini Ziekenhuis

Geen categorie

Het Martini Ziekenhuis in Groningen organiseert donderdag een speciale Patiënten Verwendag. De dag wordt gehouden met het oog op de officiële opening van het nieuwe ziekenhuis door Hare Majesteit Koningin Beatrix op vrijdag 12 december.

Patiënten Verwendag Martini Ziekenhuis

Het ziekenhuis verwent patiënten met feestelijke maaltijden en bijzondere activiteiten. ‘Wij willen patiënten graag laten meegenieten van de festiviteiten rondom de opening’, zegt Jack Thiadens, bestuursvoorzitter. ‘Door de activiteiten te spreiden over twee dagen, kunnen we aan alles net wat meer aandacht besteden.’
Opgenomen patiënten krijgen donderdag 11 december een luxe ontbijt en een magazine over het nieuwe ziekenhuis. In de loop van de ochtend kunnen patiënten een schoonheidsbehandeling krijgen, lezen dichters voor uit eigen werk en kunnen jonge patiënten met kunstenaar Monica Desain kunstkaarten maken. De dag wordt afgesloten met een feestelijke maaltijd.

De Patiënten Verwendag is een ‘opwarmer’ voor de feestelijke opening van het nieuwe ziekenhuis op vrijdag 12 december. Ook dan zijn er feestelijke maaltijden en een traktatie bij de koffie/thee. De ontvangst van Hare Majesteit Koningin Beatrix en de openingsactiviteiten zijn voor alle patiënten te zien op de multimediaschermen die boven elk bed hangen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels