nieuws

Op vakantie in Abbingahiem

Geen categorie

Zorgcentrum Abbingahiem in Leeuwarden, onderdeel van Zorggroep Noorderbreedte, organiseert woensdag 4 juni een vakantiemarkt. Verschillende vakantielanden worden onder de aandacht gebracht. Er zijn verder tal van activiteiten voor bewoners, familieleden en andere belangstellenden.

Op vakantie in Abbingahiem

De grote zaal en de hal van Abbingahiem staan woensdag in het teken van vakantie. De dag begint bij de douane waar de bezoekers door stewardessen worden ontvangen. Bezoekers ontvangen bij aankomst een ticket waar ze alle activiteiten op kunnen laten afstempelen. Zo zijn er spelen als hoefijzers gooien in Texas, op safari in Afrika en dansen in Spanje. Hiermee valt een vakantiemand te winnen, een mand vol verassingen! Daarnaast kunnen bezoekers een kijkje nemen in Australië en een ijsje smikkelen op een terrasje in Italië. Bij de koffie in Duitsland is er een heerlijke apfelstrudel. Als afsluiting kunnen bezoekers een mooie foto laten maken op een exotisch eiland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels