nieuws

Raymond Nolte nieuwe voorzitter VHVG

Geen categorie

Raymond Nolte, manager van Langerhuize Keukens in Amstelveen, is de nieuwe voorzitter van de VHVG, Food & Hospitality Management. Nolte volgt Bob Mulder op. De hameroverdracht vond plaats op het jubileumcongres van de VHVG.

Raymond Nolte nieuwe voorzitter VHVG

Nolte, vicevoorzitter van de branchevereniging, werd tijdens de ledenvergadering gekozen als opvolger van Mulder die hoofd catering en gastenservice is van het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal.
Het 25-jarig jubileum was georganiseerd in Hotels van Oranje in Noordwijk. Nolte kondigde aan dat de VHVG meer naar buiten gericht gaat werken. Op het congres werd het nieuwe logo gepresenteerd. Op het programma dat als titel had Met de toekomst aan tafel gaven diverse inleiders hun visie op de te verwachten ontwikkelingen in de komende jaren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels