nieuws

Veel belangstelling voor Horecava 2009

Geen categorie

De interesse om deel te nemen aan de komende Horecava is groot, zo meldt de organisatie. Al vijf maanden voor het evenement is ruim zeventig procent van de beursvloer volgeboekt.

Veel belangstelling voor Horecava 2009
HORECAVA 2008. opening min. van der Hoeve, innovation award, lek.broodje, gouden koksmuts, gouden gastvrijheidsaward, lek.broodje 25jaar, overzichten.

Exposanten blijken tevreden over de ingezette koers, aldus Horecava. Veel aandacht voor innovatie en het neerzetten van evenementen voor verschillende doelgroepen slaan aan. Voor de komende editie staan vier trendwerelden gepland: het nieuwe BUITEN voor horeca met terras, het sterk uitgebreide NACHTLEVEN voor cafés, bars, discotheken en trendy clubs en de tweede edities van HOTEL en MARKT. Horecava 2009, de ‘Vakbeurs voor Lekker Ondernemen’, vindt plaats van 12 tot en met 15 januari in Amsterdam RAI. Tijdens de eerste drie dagen is ook het exclusieve wijn- evenement Wine Professional te bezoeken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels