nieuws

Heinz Foodservice introduceert Heinz Daily Spread.

Geen categorie

Nieuw van Heinz; Heinz Daily Spread.
Veel van uw gasten zijn steeds meer op zoek naar verantwoorde alternatieven voor de lunch. Tegelijkertijd wil men echter ook genieten. Daarom komt Heinz nu met een frisse en verantwoorde groentespread voor op brood: HEINZ DAILY SPREAD

Heinz Daily Spread is een heerlijke koelverse groentespread voor op brood waarmee uw gast met 29 tot 33 kcal per boterham en veel frisse groenten, verantwoord kan genieten. Eén bakje Heinz Daily Spread bevat 55 gram en is voldoende om 2 boterhammen ruim mee te beleggen. Het nieuwe broodbeleg van Heinz bevat 65% groenten en is er in 3 varianten: Komkommer, Tomaat en Naturel. Met deze frisse spread kunt u uw gast een heerlijke en verantwoorde variatie bieden voor tijdens de lunch.
Voor meer informatie kijk op www.heinzfoodservice.nl of bel Heinz Foodservice Sales Support 0800-36636275.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels