nieuws

Vaatwassen met Hobart

Geen categorie

Wassen zonder water een stap dichterbij. Wederom komt Hobart, het kwaliteitsmerk voor vaatwasapparatuur van Hobart Nederland BV, met een kostenbesparende functionaliteit. Sinds de introductie van de PREMAX technologie werkt Hobart aan het ultieme doel: Wassen zonder water. Met elke PREMAX innovatie komt dit doel een stap dichterbij.

Nu introduceert Hobart de ongeëvenaarde naspoeltechnologie Vapo Rinse Eco op de Hobart PREMAX FP voorlader vaatwasmachines. Dit levert gebruikers ongekende besparingen op! Het geheim achter deze technologie is de slimme toepassing van stoom, hetgeen een enorme waterbesparing oplevert.

30% minder naspoelwater per wascyclus
De Hobart PREMAX FP voorlader was al enorm zuinig met een waterverbruik van slechts 2,3 liter per cyclus. Maar met de nieuwe naspoeltechnologie op basis van stoom is Hobart in staat om met slechts 1,6 liter naspoelwater per cyclus een perfect eindresultaat te behalen. Dankzij het lagere waterverbruik tijdens het naspoelen is een aanzienlijke besparing mogelijk op de gebruikskosten van vaatwasmiddel én naspoelmiddel. Een ander voordeel van Vapo Rinse Eco is dat er meer hitte vrijkomt in de vaatwasmachine. Dit geeft een betere kiemdodende naspoeling en dus een hygiënischer resultaat. Daarnaast neemt door de hete stoom het porselein/het vaatwerk beter warmte op, wat de zelfdrogende eigenschappen verbetert.

Meer informatie
Vaatwassen met Hobart staat synoniem aan onvergelijkbaar zuinig én efficiënt vaatwassen. Hobart luidt met PREMAX een nieuw tijdperk in en neemt tegelijkertijd een enorme voorsprong op de concurrentie.
Meer informatie over de Vaatwassen met Hobart en/of Vapo Rinse Eco kunt u vinden op www.hobartnederland.nl. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Verkoop Binnendienst, bereikbaar via telefoonnummer 0348 – 46 26 02.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels