nieuws

Sara Lee nieuwe sponsor Gastvrijheidszorg met Sterren

Geen categorie

Sara Lee sponsort het Nationaal Gastvrijheidszorg Evenement op 28 mei in Ede. Tijdens het evenement worden de winnaars van de Gastvrijheidszorg Award voor ziekenhuizen en voor verzorgings- en verpleeghuizen bekendgemaakt en de Sterrengids Gastvrijheidszorg gepresenteerd.

Sara Lee nieuwe sponsor Gastvrijheidszorg met Sterren

Dit jaar zullen zo’n duizend personen deelnemen aan dit evenement, dat onderdeel is van het project Gastvrijheidszorg met Sterren. Een project dat tot doel heeft het belang van lekker eten en drinken in een plezierige ambiance met goede gastvrijheid in de zorg hoger op de kaart te zetten.

Colin Westerwoudt, Channel Marketing Manager Health & Care, Sara Lee, Douwe Egberts: ‘Douwe Egberts zet sterk in op gastvrijheid in de zorg, beleving. Koffie is daarin een zeer belangrijk element. Wij investeren in aantrekkelijke koffiesystemen, die passen in alle soorten zorginstellingen. Gastvrijheidszorg met sterren sluit helemaal aan bij onze ideeën en daarom zijn we ook sponsor geworden.’ Theo Pieper, voorzitter van de stuurgroep Gastvrijheidszorg met sterren: ‘We zijn zeer content met deelname van Douwe Egberts in ons project. Steeds meer zorginstellingen zien het belang in van de rol van gastvrije zorg in zorginstellingen. Douwe Egberts levert prachtige koffieconcepten, die mede bijdragen aan de ambiance in de zorg.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels