nieuws

Test geeft zorgconsument inzicht

Geen categorie

Nederlanders kunnen testen wat voor zorgconsument zij zijn. De test maakt deel uit van de driejarige branche-imagocampagne die de NVZ voor de Nederlandse ziekenhuizen voert.

Test geeft zorgconsument inzicht

Via internet kunnen consumenten testen wat voor soort zorgconsument ze zijn. Op de site www.hetziekenhuiszorgt.nl staat een publiekstest die mensen inzicht geeft in de keuzes die zij zouden maken als ze naar het ziekenhuis gaan. Aan het eind krijgen de deelnemers hun zorgprofiel, zoals de zorgwatcher, de zorggenieter of de zorgsprinter. Een van de doelen van de test is mensen te laten nadenken over wat zij belangrijk vinden wanneer ze naar het ziekenhuis gaan. Kiezen ze voVia internet kunnen consumenten testen wat voor soort zorgconsument ze zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels