nieuws

ActiZ wint prijs voor Zorg in Woningen

Geen categorie

ActiZ krijgt voor het online programma Zorg in Woningen een Citation of Honour van de Excellence in Ageing Services Award 2009.

ActiZ wint prijs voor Zorg in Woningen

De prijs van de International Association of Homes and Services for the Ageing (IAHSA) wordt op 21 juli 2009 in Londen tijdens het driedaags-congres van IAHSA in ontvangst genomen door projectleider Monique Wijnties.
Zorg in Woningen is een uniek online programma voor het ruimtelijk ontwerpen van zorgwoningen. Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg ontwikkelde dit programma op verzoek van en samen met leden van ActiZ en Aedes, vereniging van woningcorporaties met steun van de ministeries van VWS en VROM/WWI.. Zorg in Woningen brengt de ruimte voor het bieden van zorg inzichtelijk in beeld. Daarmee wordt het makkelijker voor zorgorganisaties en woningcorporaties om te communiceren en af te stemmen over de woonwensen en behoeften.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels