nieuws

MRSA-bacterie ziekenhuis Bernhoven

Geen categorie

Bij een van de patiënten die recent verbleef op de verpleegafdeling chirurgie/urologie van ziekenhuis Bernhoven, locatie Oss, is vastgesteld dat deze drager is van de MRSA-bacterie, zo meldt de gemeente op haar website.”

MRSA-bacterie ziekenhuis Bernhoven

Na controle van iedereen met wie de patiënt in contact is geweest, is gebleken dat een van de verpleegkundigen ook besmet is met MRSA. Daarom is de afdeling nu in quarantaine.De dienst Hygiëne en Infectiepreventievolgt het protocoldat bij een dergelijke situatie hoort. Dithoudt indat zowel patiënten als medewerkers de afdeling alleen mogen verlaten als zij vervolgens ook het ziekenhuis verlaten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels