nieuws

Ontmoetingscentrum Prinsenhof wint Best Practice Award

Geen categorie

De Best Practice Award 2009 is toegekend aan Ontmoetingscentrum Prinsenhof in Rotterdam. De tweede plaats is voor Deli XL en het Deventer Ziekenhuis.

Ontmoetingscentrum Prinsenhof wint Best Practice Award

De Best Practise Award wordt jaarlijkse uitgereikt aan het beste initiatief in de sectoren zorg, welzijn en wonen. De Award is gewonnen door drie samenwerkende organisaties: het ontmoetingscentrum, de gemeente Rotterdam en het Transitieprogramma in de Langdurige Zorg. Het ontmoetingscentrum is een van de initiatieven van dit transitieprogramma. Prinsenhof ontving de prijs vanwege de combinatie van meer bedrijfsmatig werken en echte aandacht voor de cliënt, met als uitgangspunt gezondheidswinst voor en participatie van de cliënt.Volgens de jury is het winnende initiatief een voorbeeld van een breed samenwerkingsverband in een lokale omgeving dat ook echt al een aantal jaren staat en zich heeft bewezen.
De tweede plaats was voor Deli XL en het Deventer Ziekenhuis. Deze Best Practice betreft ontwikkeling van een roomserviceconcept waarbij er een inspirerende samenwerking is ontstaan tussen de instelling en de leverancier. Op de derde plaatst is geëindigd st. Brentano en Technology To Serve. Deze Best Practice betreft de ontwikkeling van een elektronisch cliënten dossier.
De Best Practice Award is een initiatief van Instituut KMBV, ActiZ, GGZ-Nederland, VGN en Zorgvisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels