nieuws

Oosterschelde ziekenhuis in gesprek met gemeente Schouwen-Duiveland

Geen categorie

De leiding van het Oosterschelde ziekenhuis gaat in overleg met de gemeente Schouwen-Duiveland over het toekomstige gebruik van een deel van het ziekenhuis in Zierikzee.

Oosterschelde ziekenhuis in gesprek met gemeente Schouwen-Duiveland

Het geplande gesprek is volgens Vierhout een voorbeeld van het feit dat de directie momenteel alle opties voor de toekomst van het ziekenhuis onderzoekt en voorlopig openhoudt. “Een deel van het gebouw staat nu leeg”, zegt Vierhout. “Dat is zonde en kost ons geld. Ik heb met de wethouder afgesproken daar eens over te praten.””We komen voor de zomervakantie met een toekomstvisie, maar daarin geven we nog niet aan hoe de plannen voor de verschillende locaties er precies uit gaan zien. Dat wordt eind september.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels