nieuws

Nieuw restaurant voor Westerhof

Geen categorie

De Senior. Zo heet het nieuwe restaurant van verzorgingshuis Westerhof in Enkhuizen.

Nieuw restaurant voor Westerhof

Na maanden van verbouwing en rommel is het nieuwe restaurant en de nieuwe keuken van verzorgingshuis Westerhof in Enkhuizen in gebruik genomen.
Het restaurant De Senior staat open voor bewoners van het verzorgingshuis maar ook voor senioren (vijfenvijftigplussers) uit Enkhuizen. Ze kunnen kiezen uit verschillende menu’s en natuurlijk wordt er rekening gehouden met dieetwensen. Voor het diner is het restaurant open vanaf 12.00 uur. Tot circa 12.30 uur kan men binnenlopen, waarna men alle tijd heeft om de maaltijd te gebruiken. Daarnaast is men de hele dag van harte welkom om gezellig een kopje koffie/thee te komen drinken. En natuurlijk wordt het restaurant voor diverse activiteiten gebruikt, zoals bingo, sjoelen, bloemschikken en schilderen.

Als keuken is gekozen voor een front-office keuken. Dat wordt door de koks en medewerkers restaurant als een voordeel gezien. De sfeer, de à la minute keuze en de goed bereide maaltijd worden door de cliënten zeer gewaardeerd. Er zijn nu al meer bewoners van het verzorgingshuis die in het restaurant eten dan vóór de verbouwing.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels