nieuws

SAB serveert lunch van de toekomst

Geen categorie

Aanstaande donderdag is het de Dag van de Duurzaamheid. Landelijke bedrijfscateraar SAB biedt in het kader van deze dag in ruim 280 bedrijfsrestaurants een lunch van de toekomst aan. De lunch voor ruim 25.000 gasten is samengesteld uit duurzame en biologische producten.

SAB serveert lunch van de toekomst

SAB Catering zal deze week ook het magazine SAB Duurzaam lanceren en er worden posters opgehangen om aandacht te vragen voor duurzame catering. 

Dag van de Duurzaamheid
Het is de tweede keer dat de Dag van de Duurzaamheid op 11 november wordt georganiseerd. Initiatiefnemer Urgenda nodigt bedrijven , particulieren, organisaties, gemeenten, scholen en provincies uit om duurzame activiteiten te organiseren. Net als vorig jaar, vinden er aanstaande donderdag verspreid door heet Nederland, honderden duurzame activiteiten plaats.

Activiteiten
Op de website van de Dag van de Duurzaamheid kunnen projecten worden aangemeld en activiteiten worden gezocht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels