nieuws

Brand meester bij Huuskes

Geen categorie

Huuskes, groothandel op het gebied van vers- en diepvriesproducten, is getroffen door een kleine brand in één van de transportgangen. Het pand is inmiddels vrijgegeven door de brandweer. Mede dankzij de snelle inzet en een goed werkende brandcompartimentering is de brand niet overgeslagen naar andere delen van de productieruimten.

Brand meester bij Huuskes

Ondanks de brandschade, rook- en roetontwikkeling, is er geen noodzaak om de productiefaciliteit te verplaatsen naar andere locaties. Nagenoeg alle afdelingen van Huuskes hebben op dit moment geen beperkingen om te produceren en goederen gereed te maken voor aflevering. Klanten ondervinden dus geen enkele hinder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels