nieuws

Nieuwe lijn tafelaankleding W van ‘t Veer

Geen categorie

Zoals elk jaar is het bij W. van ’t Veer Disposables non-food de gewoonte een compleet nieuwe lijn met tafelaankleding te presenteren. “De vele nieuwe frisse dessins zijn weer aangepast aan de nieuwste trends en zijn inzetbaar voor vele gelegenheden.”

Nieuwe lijn tafelaankleding W van ‘t Veer

De slogan is dit jaar: de tafelaankleding van W. van ’t Veer bepaalt de sfeer. De brochure bevat ruim dertig pagina’s en beslaat naast tafelkleden ook servetten, napperons, placemats en onderzetters. Dit jaar is er tevens een pagina met zogeheten themaplacemats die inspelen op een evenement of gebeurtenis, zoals Pasen en het WK-voetbal. De brochure is als bijlage bij Gastvrije Zorg gevoegd en die bevat een kleurrijke poster met het gehele WK-speelschema waarop de standen ingevuld kunnen worden.
Meer informatie: www.veerverpakkingen.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels