nieuws

Enkco wil groeien met alternatieven voor vlees

Geen categorie

Enkco Foodgroup in Holten, producent van koelverse en diepvries vlees-producten, gaat zich nog meer richten op vegetarische producten. Het huidige assortiment vleesvervangers onder het merk Vivera wordt verder uitgebreid en er komen ook producten met 100% biologische ingrediënten en met zuiver plantaardige bestanddelen. Enkco, dat onlangs het vijftigjarig jubileum vierde, verwacht met deze uitbreidingen verder […]

Enkco wil groeien met alternatieven voor vlees

Enkco Foodgroup in Holten, producent van koelverse en diepvries vlees-producten, gaat zich nog meer richten op vegetarische producten. Het huidige assortiment vleesvervangers onder het merk Vivera wordt verder uitgebreid en er komen ook producten met 100% biologische ingrediënten en met zuiver plantaardige bestanddelen. Enkco, dat onlangs het vijftigjarig jubileum vierde, verwacht met deze uitbreidingen verder te groeien.
Volgens algemeen directeur Heite Dommerholt betekent de verdere ontwikkeling van alternatieven voor vlees niet dat Enkco haar oorsprong verlaat. De onderneming, die een halve eeuw jaar geleden in Holten begon als de Eerste Nederlandse Keurslagers Coöperatie, kortweg Enkco, blijft naast een aanbod voor vegetariërs en veganisten ook vleesproducten ontwikkelen en produceren.
Meer informatie: www.enkco.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels