nieuws

Marjanne Sint zorgmanager van het jaar

Geen categorie

De prijs voor de beste zorgmanager van het jaar, de Zorgvisie Excellence Trofee, is dit jaar gewonnen door Marjanne Sint, bestuursvoorzitter van de Isala klinieken in Zwolle. Zij volgt bestuursvoorzitter Emile Lohman van UMC St. Radboud op.

Marjanne Sint zorgmanager van het jaar

Dit meldt de site Medicalfacts. Vanaf 2007 is Sint voorzitter van de Raad van Bestuur van de Isala Klinieken Zwolle. Van 2000-2007 was zij secretaris-generaal van het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Daarvoor was zij werkzaam als Gemeentesecretaris Amsterdam.
De prijs voor de meest talentvolle jonge zorgmanager is gewonnen door Esther Talboom-Kamp, directeur van het Diagnostisch Centrum ‘s-Hertogenbosch (DCH) van Synergos.  De jury roemt haar om haar brede leiderschapskwaliteiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels