nieuws

Meer handen wassen na Mexicaanse griep

Geen categorie

De persoonlijke verzorging van mensen is verbeterd als gevolg van de Mexicaanse griep. Uit onderzoek van tissuefabrikant Tork onder 5600 respondenten blijkt dat gemiddeld vier op de tien mensen hun gedrag hebben aangepast.

Meer handen wassen na Mexicaanse griep

Ruim driekwart van de ondervraagde mensen wassen hun handen vaker; 65 procent maakt zich zorgen over slechte hygiene in hun omgeving en het effect hiervan op hun gezondheid.

De studie is een jaarlijks terugkerend internationaal onderzoek. Het onderzoek is in tien landen, waaronder Nederland, uitgevoerd. Dit jaar zoomt het onderzoek in op de verandering in gedrag en houding als gevolg van de griepepidemie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels