nieuws

Nieuwe koel- en vriesapparatuur Gaggenau

Geen categorie

Flexibeler, gebruiksvriendelijker en zuiniger: dat is volgens de leverancier de koel- en vriesapparatuur uit de nieuwe Vario 200-serie van Gaggenau. Het designmerk heeft hiermee een concept ontwikkeld voor optimaal ruimtegebruik. “Hierbij wordt doordachte vormgeving gecombineerd met geavanceerde techniek en indrukwekkende efficiëntie.” Het modulaire systeem van de Vario 200-serie bestaat uit tien koel- en vriesapparaten en […]

Nieuwe koel- en vriesapparatuur Gaggenau

Flexibeler, gebruiksvriendelijker en zuiniger: dat is volgens de leverancier de koel- en vriesapparatuur uit de nieuwe Vario 200-serie van Gaggenau. Het designmerk heeft hiermee een concept ontwikkeld voor optimaal ruimtegebruik. “Hierbij wordt doordachte vormgeving gecombineerd met geavanceerde techniek en indrukwekkende efficiëntie.”
Het modulaire systeem van de Vario 200-serie bestaat uit tien koel- en vriesapparaten en koel-/vriescombinaties. De ruime netto-inhoud van maximaal 306 liter wordt mogelijk gemaakt doordat de aggregaat is geplaatst in het voetstuk achter de plint (sokkel) van het keukenmeubel. Nieuw is dat de koelruimte is voorzien van een plateau met diverse niveaus en een geïntegreerde voorziening voor Gastronorm-inzetbakken. In combinatie met het zeer lage energieverbruik (A++) stelt Gaggenau met de Vario 200-serie nieuwe normen op koel- en vriesgebied.
Meer informatie: www.gaggenau.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels