nieuws

RHIMA innoveert op afwasgebied

Geen categorie

RHIMA Nederland heeft een innovatie op het gebied van professioneel afwassen in het assortiment opgenomen: de RHIMA voorwasmachine PRM. Deze machine vervangt de voorspoeldouche. De voorwasmachine gebruikt warm afvalwater van de vaatwasmachine, waarin nog een wasmiddelresidu zit. Daarnaast wast het de vaat niet alleen van boven, maar ook van onder. Dit betekent volgens de leverancier […]

RHIMA innoveert op afwasgebied

RHIMA Nederland heeft een innovatie op het gebied van professioneel afwassen in het assortiment opgenomen: de RHIMA voorwasmachine PRM. Deze machine vervangt de voorspoeldouche. De voorwasmachine gebruikt warm afvalwater van de vaatwasmachine, waarin nog een wasmiddelresidu zit. Daarnaast wast het de vaat niet alleen van boven, maar ook van onder. Dit betekent volgens de leverancier dat de vaat beter wordt voorgewassen zonder schoon water te verbruiken. Tot slot wordt de wascontacttijd van de serviesstukken verlengd, wat bij ingedroogde vaat een groot voordeel kan zijn.
De RHIMA voorwasmachine PRM-6 en PRM-7 zijn leverbaar in combinatie met respectievelijk de RHIMA doorschuifmachines WD-6 GREEN en WD-7 GREEN. Volgens de leverancier is de besparing op water, wasmiddel, elektra en arbeidskosten zo hoog, dat de investering in deze machine snel is terugverdiend.
Meer informatie www.rhima.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels