nieuws

Samenwerking Verstegen en Colzaco

Geen categorie

Colzaco en Verstegen gaan samenwerken om de verkoop van Koolzaadolie en productafgeleiden verder te realiseren op de Nederlandse markt. Colzaco heeft haar eerste producten geïntroduceerd onder de merknaam Brassica, een pure en eerlijke spijsolie. Het assortiment bestaat uit drie smaakvarianten in een mooi vormgegeven glazen 500 ml fles; •Brassica Classic, Brassica Culinair en Brassica Rotisserie. […]

Samenwerking Verstegen en Colzaco

Colzaco en Verstegen gaan samenwerken om de verkoop van Koolzaadolie en productafgeleiden verder te realiseren op de Nederlandse markt. Colzaco heeft haar eerste producten geïntroduceerd onder de merknaam Brassica, een pure en eerlijke spijsolie.
Het assortiment bestaat uit drie smaakvarianten in een mooi vormgegeven glazen 500 ml fles; •Brassica Classic, Brassica Culinair en Brassica Rotisserie. Dit assortiment wordt uitgebreid met culinaire koolzaad producten voor de professionele markt. Het merk Brassica blijft eigendom van Colzaco. Verstegen faciliteert en ondersteunt bij verkoop en distributie.
Brassica koolzaadolie, ambachtelijk vervaardigd uit in Nederland geteelde koolzaad, is niet geraffineerd en is één van de zuiverste oliesoorten. Door de milde persing wordt een olie verkregen met een optimale verhouding tussen Omega 3 en 6. Dankzij de unieke eigenschappen van koolzaad het perfecte alternatief voor olijfolie. Het product van Nederlandse bodem heeft een goudgele kleur en een nootachtige smaak. Begin dit jaar heeft Brassica de Horecava Innovation Award gewonnen in de categorie Food & Beverage.
Colzaco is een Coöperatieve koolzaadvereniging met 120 aangesloten telers, die zich inzetten om het rendement van koolzaad te verhogen en vernieuwende producten met koolzaad op de markt te zetten.
Verstegen Spices & Sauces is een producent van kruiden, specerijen, sauzen, marinades en andere voedingsmiddelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels