nieuws

Hoge werkdruk grootste probleem in de zorg

Geen categorie

De hoge werkdruk en het gebrek aan waardering worden als de grootste problemen binnen de zorg ervaren. Dit blijkt uit resultaten van de Barometer Zorg van VKbanen en Newcom Research & Consultancy.

Hoge werkdruk grootste probleem in de zorg

 Mensen met een baan in de zorg zijn voor het merendeel trots op de zorg die ze verlenen. Uit de Barometer Zorg blijkt dat het bieden van goede kwaliteit maar liefst 95 procent van de zorgverleners ‘energie en werkplezier’ geeft. Ruim tweederde van de ondervraagden is ook blij met de stimulans van collega’s die ze tijdens het werk ondervinden. Daarnaast vindt 55 procent dat ze de eigen ervaring, kennis en talenten volledig kan inzetten bij het werk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels