nieuws

Rode loper voor zorgpersoneel

Geen categorie

Op woensdag 12 mei, de Dag van de Verpleging, juicht Abvakabo FNV verpleegkundigen van ziekenhuizen toe. De rode loper gaat uit.

Rode loper voor zorgpersoneel

Bij zeven ziekenhuizen is de Abvakabo FNV-loper uitgerold en staan fotografen en cheerleaders klaar om verpleegkundig personeel in het zonnetje te zetten. Verplegend personeel verdient volgens de bond een pluim voor het waardevolle werk dat zij elke dag verzetten voor cliënten.
12 Mei, de geboortedag van Florence Nightingale, staat sinds jaar en dag in het teken van verpleegkundig personeel. Abvakabo FNV heeft ervoor gekozen de werknemers van ziekenhuizen toe te juichen, maar de bond benadrukt dat ál het zorgpersoneel waardevol werk verzet; in ziekenhuizen, maar ook in verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg, de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg.
De cheerleaders staan woensdag bij ziekenhuizen in Hoorn, Hoofddorp, Amsterdam, Utrecht, Zwolle

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels