nieuws

Zorghotels online in kaart gebracht

Geen categorie

Zorghotels Nederland heeft onlangs de website www.zorghotels.nl gelanceerd. De website geeft een compleet overzicht van zorghotels in Nederland.

Zorghotels online in kaart gebracht

Ongeveer tien jaar geleden werd het eerste zorghotel opgericht. Een plek waar mensen kunnen herstellen na een operatie in het ziekenhuis, maar ook bedoeld voor overbruggingszorg en ter vervanging van mantelzorg. Daarnaast is een zorghotel zeer geschikt voor mensen die op vakantie willen maar zorgbehoevend zijn. Zorghotels bieden 24 uur per dag zorg en variëren van een zorghotel binnen een zorgcentrum of ziekenhuis, tot zorghotels die zelfstandig opereren.    

Zorghotels Nederland biedt bezoekers de mogelijkheid een keuze te maken in de zorg die zij nodig hebben, het doel van hun verblijf en de ligging van het zorghotel. Ook gaat de website in op de kosten van het verblijf in een zorghotel en volgt nieuws omtrent zorghotels.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels