nieuws

Kijkje in de keuken van Heliomare

Geen categorie

Heliomare Wonen in Bergen ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een dreigende of aanwezige beperking door een ongeluk of een ziekte. Gastvrije Zorg keek in de keuken van deze speciale zorginstelling.

Kijkje in de keuken van Heliomare
SONY DSC

Heliomare geeft ondersteuning op het gebied van wonen, dagbesteding, revalidatie, sport, onderwijs en arbeidsintegratie. Een onderdeel van Heliomare zijn de woonvoorzieningen in Bergen, Wijk aan Zee, Beverwijk, Krommenie, Alkmaar, Uitgeest en Heerhugowaard. In die woongroepen kunnen jongeren en volwassenen terecht voor ondersteuning bij hun streven naar zelfstandig wonen en deelnemen aan de maatschappij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels