nieuws

Pré Pain ziet verdere groei in biologisch

Geen categorie

Uit de meest recente cijfers van de Bio-Monitor blijkt structurele groei in biologische broodproducten. Deze cijfers zijn voor Pré Pain de aanleiding geweest om verder te investeren in een nieuwe lijn biologische producten. Met deze nieuwe lijn wil Pré Pain graag meer biologisch draagvlak creëren en voldoen aan de stijgende vraag vanuit de markt. Pré […]

Pré Pain ziet verdere groei in biologisch

Uit de meest recente cijfers van de Bio-Monitor blijkt structurele groei in biologische broodproducten. Deze cijfers zijn voor Pré Pain de aanleiding geweest om verder te investeren in een nieuwe lijn biologische producten. Met deze nieuwe lijn wil Pré Pain graag meer biologisch draagvlak creëren en voldoen aan de stijgende vraag vanuit de markt.
Pré Pain introduceert daarom een nieuw assortiment biologische broodproducten. Door broodproducten als stokbrood, petit pains en pistolets aan te bieden tegen een reële haalbare prijsstelling wil Pré Pain de biologische bakker zijn, bereikbaar voor iedereen. Op deze manier wordt voorzien in een groeiende behoefte van ondernemer en consument.
Pré Pain is marktleider op het gebied van verse en krokante bake off broodproducten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels