nieuws

Orde op zaken bij Haagse verpleeghuizen

Geen categorie

Twee verpleeghuizen van de Haagse Wijk- en Woon Zorg (HWW Zorg) groep hebben maatregelen genomen om de veiligheid van hun bewoners te verbeteren.

Orde op zaken bij Haagse verpleeghuizen

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) had hierop aangedrongen omdat ramen en deuren van de verpleeghuizen Houtwijk en Schildershoek niet goed sloten. Dementerende bewoners konden hierdoor ontsnappen. Een bewoner moest hierdoor onlangs van het dak van een gesloten afdeling worden gehaald. Ook bleek de klimaatbeheersing van de verpleeghuizen niet in orde.

De IGZ heeft na een aantal onaangekondigde bezoeken geconcludeerd dat nu de zaken weer op orde zijn. Vorige week liet HWW Zorg zelf al weten dat de problemen met het hang- en sluitwerk waren verholpen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels