nieuws

Soft Care Sensations: gepersonaliseerde gastenlijn Diversey

Geen categorie

Diversey introduceert Soft Care Sensations, een gastenlijn die geheel naar eigen wens is aan te passen. Het systeem is volledig personaliseerbaar door het toevoegen van een cover, die in diverse kleuren verkrijgbaar is. Hierop kan een logo, merknaam, tekst of afbeelding gedrukt worden om zo een uniek ontwerp te creëren. Soft Care Sensations is verkrijgbaar […]

Soft Care Sensations: gepersonaliseerde gastenlijn Diversey

Diversey introduceert Soft Care Sensations, een gastenlijn die geheel naar eigen wens is aan te passen. Het systeem is volledig personaliseerbaar door het toevoegen van een cover, die in diverse kleuren verkrijgbaar is. Hierop kan een logo, merknaam, tekst of afbeelding gedrukt worden om zo een uniek ontwerp te creëren. Soft Care Sensations is verkrijgbaar met vullingen voor handzeep, shampoo en douchegel van de merken Dove en Lux. Soft Care Sensations biedt volgens de leverancier diverse voordelen ten opzichte van andere systemen. “Het ontwerp is zeer onderhoudsvriendelijk, snel te reinigen, lekt niet en de vullingen kunnen met een unieke sleutel in een handomdraai verwisseld worden. Het aan de wand gemonteerde systeem draagt tevens bij aan een duurzame manier van ondernemen.”

Meer informatie: www.johnsondiversey.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels