nieuws

De W. van ’t Veer najaarscollectie 2010 is uit

Geen categorie

Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie najaars tafelaankleding. Dit is een aanvulling op de reeds bestaande brochure en staat weer boordevol met nieuwe dessins met als thema ‘najaar’ om uw tafel weer mooi aan te kleden. De aparte brochure toont een keur aan mogelijkheden en zal nog binnenkort nog verder worden aangevuld met thema’s als […]

De W. van ’t Veer najaarscollectie 2010 is uit

Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie najaars tafelaankleding. Dit is een aanvulling op de reeds bestaande brochure en staat weer boordevol met nieuwe dessins met als thema ‘najaar’ om uw tafel weer mooi aan te kleden. De aparte brochure toont een keur aan mogelijkheden en zal nog binnenkort nog verder worden aangevuld met thema’s als Winter en Kerst. Met bijzondere namen als Lyon, La Cara, Leona en Maren  weet u al dat u met bijzondere dessins te maken heeft. Overbodig te melden dat dit slechts een greep is uit het totale aanbod. In deze brochure treft u een uitbreiding aan van servetten, napperons en tafellopers. De huidige tafelaankleding brochure blijft gewoon doorlopen. Voor meer informatie of het aanvragen van de brochure kunt u terecht op de website en is het tevens mogelijk deze daar te downloaden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels