nieuws

Kennis delen op Food Professional Day

Geen categorie

De Food Professional Day, op 11 oktober in Ede, is een nationaal symposium met een internationale uitstraling. Het programma verbindt wetenschappers én chefs afkomstig uit de gastronomie, de zorg, de catering en de industrie.

Kennis delen op Food Professional Day

 

Ieder programmaonderdeel biedt ruimte voor inspiratie en het opdoen van kennis. Speciale aandacht is er voor het aangaan van gezamenlijke ontwikkeltrajecten op het gebied van voedsel en voeding.

De Food Professional Day is hét evenement om eigen kennis te delen en collega professionals te ontmoeten. Aan deelname is een kenniscertificaat verbonden.

Voor meer informatie:

www.foodprofessionalday.nl Hier vindt u binnenkort het volledige programma, evenals de mogelijkheid tot inschrijven.

De Food Professional Day is een initiatief van Wageningen UR (Wageningen University & Research centre en Rijn IJssel Vakschool Wageningen) en onderdeel van Food4you, kennisfestival over gezond en lekker eten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels