nieuws

Emergis betaalt eigen bijdrage AWBZ

Geen categorie

Ggz-instelling Emergis betaalt voor maximaal één jaar de eigen bijdrage voor cliënten met weinig inkomen. De zorginstelling is bang dat een groep cliënten de eigen bijdrage niet kan betalen en dreigt te vervallen in oude problemen. „Dan zal de zorg per saldo alleen maar duurder worden.“

Emergis betaalt eigen bijdrage AWBZ

Emergis betaalt de eigen bijdrage AWBZ begeleiding ambulant voor cliënten met heel weinig inkomsten. Verder probeert Emergis ook afspraken te maken met sociale diensten. Zij kunnen onze cliënten helpen om de eigen bijdrage – voor zo ver mogelijk – te betalen uit de bijzondere bijstand. Ook vraagt Emergis andere ggz-instellingen het voorbeeld te volgen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels