nieuws

Goede zorginitiatieven kunnen zich aanmelden voor de IGZ ZorgVeiligPrijs

Geen categorie

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) reikt dit jaar voor de derde keer de IGZ ZorgVeiligPrijs uit. De prijs gaat naar het beste initiatief op het gebied van patiënt- of cliëntveiligheid in de zorg.

Goede zorginitiatieven kunnen zich aanmelden voor de IGZ ZorgVeiligPrijs

De inspectie vindt dat positieve prestaties in de gezondheidszorg ook wel eens beloond mogen worden. De zorg kan veiliger worden als goede initiatieven navolging vinden bij andere aanbieders van zorg, preventie of medische producten. Dit wil de inspectie graag stimuleren.
De inspectie nodigt instellingen, organisaties, bedrijven en personen die zich bezig houden met zorg, preventie of medische producten uit om mee te dingen naar de IGZ ZorgVeiligPrijs. Het winnende initiatief moet een uitstekende prestatie met aantoonbare resultaten op het gebied van patiënt- of cliëntveiligheid hebben neergezet. De winnaar wordt bekend gemaakt op het jaarlijkse IGZ-congres over patiëntveiligheid op 16 juni 2011 in De Doelen te Rotterdam.

Aanmelden
Aanmelden voor de IGZ ZorgVeiligPrijs kan via het aanmeldingsformulier op de website van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. De sluitingsdatum voor het aanmelden is 15 maart 2011.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels