nieuws

Havenziekenhuis beleefde voorspoedig 2010

Geen categorie

Het Havenziekenhuis kijkt terug op een goed 2010. Nooit eerder zijn er zoveel patiënten behandeld in dit Rotterdamse ziekenhuis aan de Maas. Uit de hoge tevredenheid van patiënten blijkt dat zij de goede medische zorg met persoonlijke aandacht van de specialisten en andere medewerkers van het Havenziekenhuis erg waarderen.

Havenziekenhuis beleefde voorspoedig 2010

Directeur Johan Dorresteijn is tevreden. Het thema van het Havenziekenhuis ‘zorg mét aandacht’ wordt positief herkend door de patiënten. “Ongetwijfeld hebben ook de mooie gerenoveerde verpleegafdelingen een belangrijke rol gespeeld”, aldus Dorresteijn. “We zijn er in geslaagd de warme sfeer van het ziekenhuis te behouden.” In de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe medewerkers en medisch specialisten bijgekomen. Ook heeft het Havenziekenhuis in 2010 een nieuwe vriendin gekregen. Actrice en rasechte Rotterdamse Loes Luca is regelmatig aanwezig bij bijeenkomsten. Nog niet lang geleden zong ze oud-Rotterdamse liedjes voor de patiënten.

NIAZ-diploma
Nadat het Havenziekenhuis in 2007 het voorlopige officiële NIAZ-keurmerk ontving (Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg), is in 2010 het NIAZ-diploma behaald. Verder zijn, ondanks de groei van het aantal patiënten, de wachttijden kort gebleven.

Samenwerking Erasmus MC
Het Havenziekenhuis is sinds 2005 een zelfstandige dochteronderneming van het Erasmus MC en er is een goede samenwerking met de diverse specialismen van het Erasmus MC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels