nieuws

Nationale Kampioenschappen koken en gastvrijheid 2012

Geen categorie

Tijdens de Horecava van 9 tot 12 januari 2012 organiseren het Koksgilde en het Gastvrijheidsgilde weer de Nationale Kampioenschappen voor koks en gastvrijheid.

Nationale Kampioenschappen koken en gastvrijheid 2012

Koks strijden om de Gouden Koksmuts voor chef-koks, de Zilveren Koksmuts voor jonge koks en het Gouden Koksmes voor leermeesters-leerlingen. In de drie categorieën – NK voor chefkoks, NK voor Leermeester-leerling en NK voor jonge koks tot en met 25 jaar – staat de Nederlandse keuken centraal. Alle deelnemers moeten een amuse maken en daarnaast een drie- of viergangen diner bereiden.

Voor de gastvrijheid wordt gestreden om de titels Meest gastvrije Gastheer/-vrouw, Meest gastvrije horecabedrijf (Gouden Gastvrijheid Award), Meest gastvrije kastelein en Meest gastvrije receptionist.

Kandidaten die zich aanmelden worden eerst op basis van het inschrijfformulier en hun schriftelijke motivatie (door de jury beoordeeld. De jury kiest maximaal zes genomineerden, die in hun bedrijf bezocht zullen worden. Op basis van de rapportages worden door de jury de drie finalisten gekozen.

Kandidaten kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden op de website van het Koksgilde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels