nieuws

Student Bob Mannaart wint Young People Award 2011

Geen categorie

Student International Hospitality Management Bob Mannaart heeft met het project ‘Universitel’ de Young People Award 2011 van FCSI EAME gewonnen. De student heeft zijn businessmodel gebaseerd op de drie hoofdfuncties van middeleeuwse kloosters.

Student Bob Mannaart wint Young People Award 2011

Tijdens een conferentie van de organisatie in Stockholm kreeg Mannaart de prijs uitgereikt. De prijs is een initiatief van het Foodservice Consultant Society International (FCSI), een vereniging van onafhankelijke foodservice-adviseurs uit de hele wereld. Elk jaar reikt FCSI prijzen uit aan ondernemers, wetenschappers en studenten uit de foodservicebranche die opvallen vanwege hun prestaties.

Mannaart verkleedde zich op het podium achtereenvolgens als monnik, pater, verpleegster en hotelmanager om de drie hoofdfuncties van een middeleeuws klooster uit te beelden. De functiecombinatie onderwijs, zorg voor zieken en opvang van pelgrims heeft de student met zijn project ‘Universitel’ getransformeerd naar een hedendaagse vorm.

Hij wil een multidisciplinaire professionele instelling verwezenlijken waarin beroepsonderwijs, medische zorg en horeca op synergetische wijze worden samengevoegd.

De FSCI (Nederlandse Food Service Consultant Society International) heeft hem gevraagd om met zijn project ook mee te doen aan de wereldwijde Young People Award 2011.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels