nieuws

Isala klinieken starten online cadeauservice

Geen categorie

Familie of vrienden die niet in gelegenheid zijn om een bezoek te brengen aan de Isala klinieken, kunnen een patiënt verrassen met een cadeautje aan bed. Via de website www.ikwensjebeterschap.nl van Albron Food & Shop kan online een keuze gemaakt worden uit een assortiment cadeaus.

Isala klinieken starten online cadeauservice

Het assortiment bestaat onder meer uit baby- en kinderspeelgoed, ballonnen, bloemen, boeken en tijdschriften, fruitmanden en verzorgingsproducten.

Het toevoegen van een persoonlijke boodschap met een kaartje is ook mogelijk. Cadeaus die voor 12.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag door een vrijwilliger van de Isala klinieken bezorgd bij de patiënt.

Kijk voor meer informatie hier of hier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels